Ondernemers AOV nu extra aantrekkelijk

  • Structurele premiekorting van 5%
  • Aantrekkelijke instapkorting
  • Uitgebreide preventieservice

Ontvang 5% premiekorting op je Ondernemers AOV

Ben je een (startende) ondernemer, oefen je een vrij beroep uit, ben je zelfstandige,
mkb'er of directeur-bestuurder? Dan is het nu extra voordelig om een Ondernemers AOV
te sluiten in combinatie met een Reaal Pakket voor de Zaak of Bedrijven Totaalplan.
Je ontvangt namelijk 5% korting op de premie van je Ondernemers AOV. En als nieuwe
klant profiteer je ook nog eens van een aantrekkelijke instapkorting.
Dat is dubbel lekker geregeld!

5% korting

Hoe werkt de actie?

Heb je al een Reaal Pakket voor de Zaak of een Bedrijven Totaalplan van Reaal? Of sluit je een Ondernemers AOV in combinatie met een nieuw Reaal Pakket voor de Zaak of een Bedrijven Totaalplan van Reaal? Dan ontvang je 5% korting op de premie van je Ondernemers AOV zolang beide verzekeringen lopen.

Om voor de actie in aanmerking te komen moeten wij je complete aanvraag op of na 1 juli 2018 en vóór 1 juli 2019 hebben ontvangen. Neem contact op je met je financieel adviseur voor een persoonlijk advies en een offerte op maat.

Financieel adviseur

Wil je contact opnemen met een adviseur? Vind een adviseur bij je in de buurt op postcode of plaats.

Vanaf het allereerste moment voordeel van de Ondernemers AOV

Met de Ondernemers AOV bescherm je jezelf tegen de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid. Zodat je de vaste lasten kunt blijven betalen. Maar ook als je niet arbeidsongeschikt bent, heb je veel aan je Reaal arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Vanaf het moment dat je een Reaal AOV hebt, kan je zonder extra kosten gebruikmaken van onze preventieservice Reaal Lijfwacht. Waardoor je gezond, gemotiveerd en met plezier aan het werk kan blijven of jezelf en je bedrijf verder kan ontwikkelen. Ook dat bedoelen we met lekker geregeld!

Word je toch arbeidsongeschikt? Dan helpen wij je. Met een uitkering, als dat aan de orde is. Daarnaast met persoonlijke hulp. Afgestemd op jouw behoeften. Onze klanten waarderen deze begeleiding bij arbeidsongeschiktheid met gemiddeld een 8,2.

8,4

Klanten beoordelen de begeleiding bij arbeidsongeschiktheid met gemiddeld een 8,4. Deze beoordelingen zijn gegeven 1 maand na de arbeidsongeschiktheidsmelding.

Dit blijkt uit onderzoek door Customer Intelligence van Reaal uit 2018.

Ondernemers

Zakelijke verzekeringen

Voor ondernemers bieden wij een scala aan zakelijke verzekeringen op maat. Ook kun je kiezen voor het Pakket voor de Zaak, speciaal voor zzp'ers, of het Bedrijven Totaalplan, voor mkb'ers.

Bedrijven Totaalplan

Met het Bedrijven Totaalplan verzeker je in één keer verschillende ondernemersrisico's. Je beschermt je bedrijf tegen financiële en materiële gevolgen van schade en andere calamiteiten. De bedrijfscontinuïteit blijft daarmee ge­waarborgd.

Pakket voor de Zaak

Het Pakket voor de Zaak is een flexibele oplossing, samengesteld op brancheniveau, waarmee je de risico's van het zelfstandig ondernemen verzekert. Zakelijke werkzaamheden zijn namelijk niet verzekerd op particuliere verzekeringen. Ook niet als je vanuit huis werkt.