Klantbeoordelingen

Lees hier wat onze klanten van ons vinden. Deze reviews verzamelt Kiyoh voor Reaal. Zo weet je zeker dat het echte meningen van onze klanten zijn.

Reaal productreviews

3
Fred
Oosterhout Noord Brabant, 29-6-2020 13:15
Aanbeveling: Nee

Ben inmiddels al 5 weken bezig om te proberen mijn levensverzekering te beeindigen, ze raken intern informatie kwijt , beloven daarna beterschap met de medeling dat ze het met spoed oppakken en binnen 48 uur reageren, inmiddels bijna een week verder en nog geen enkele reactie

  • 3Prijs-kwaliteitverhouding
  • 2Levertijd/snelheid
  • 1Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Heb ze nog niet gevonden

Verbeterpunten

Afspraken nakomen blijkt moeilijk te zijn , hebben geen enkel respect voor de klant.

Toon details Verberg details
1
Nederland
Nederland, 24-6-2020 11:15
Aanbeveling: Nee

Slecht.

  • 1Prijs-kwaliteitverhouding
  • 1Levertijd/snelheid
  • 1Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Geen.

Verbeterpunten

Willen mensen met een chronische ziekte niet eens verzekeren. Is toch gewoon onmenselijk.

Toon details Verberg details
1
Peter Van 'T Hul
Zwolle, 17-6-2020 10:15
Aanbeveling: Nee

Traag, traag, traag.....

  • 1Prijs-kwaliteitverhouding
  • 1Levertijd/snelheid
  • 1Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Heb ik eigenlijk niet. Medewerkers blijven vriendelijk.

Verbeterpunten

ON-GE-LOOF-LIJK traag!!!!! Ruim 2 maanden geleden mijn hypotheek overgesloten. Nu nog steeds (!!) geen afhandeling van de spaarhypotheek! Maandelijks 'moet' ik nog premie betalen. Ik voel mij een financiële melk koe.... Excuus is dat ze achterstanden hebben, daar kan je het mee doen.

Toon details Verberg details
3
Paul
Kerkdriel, 16-6-2020 17:15
Aanbeveling: Nee

Lopende polis opvragen gaat met een aanvraagformulier ipv meteen op je computer. Niet van deze tijd! Overigens alleen via de telefoniste gekregen. Adreswijziging verliep ook via moderator.

  • 7Prijs-kwaliteitverhouding
  • 4Levertijd/snelheid
  • 6Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Prima polis afgesloten.

Verbeterpunten

IT nu snel verbeteren of de concurrentiestrijd verliezen.

Toon details Verberg details
2
Bennie
Drachten, 26-5-2020 18:15
Aanbeveling: Nee

De resultaten zijn zeer slecht na 15 jaar.

  • 2Prijs-kwaliteitverhouding
  • 6Levertijd/snelheid
  • 2Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Geen

Verbeterpunten

Hele lijst.

Toon details Verberg details
5
Rik
Purmerend, 25-4-2020 19:15
Aanbeveling: Nee

Zie hier boven.

  • 6Prijs-kwaliteitverhouding
  • 2Levertijd/snelheid
  • 4Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

De telefonistes zijn zeer behulpzaam / vriendelijk maar zijn beperkt in hun mogelijkheden om echt te kunnen helpen. De kosten zijn ok.

Verbeterpunten

Het lijkt een beetje of Reaal zich nog in het stenen tijdperk bevindt. Wijzigingen dienen met formulieren te worden verwerkt waarvan je er dan, door zelf te bellen, achter komt (na 2 weken) dat ze niet goed ingevuld zijn en opnieuw aangeleverd moeten worden. Heel lange reactietijden. Bij meerdere concurrenten gaat dit veel soepeler/sneller omdat alles digitaal gaat. Wordt echt tijd dat Reaal wat aan IT spendeert.

Toon details Verberg details
10
Hubert
Amsterdam, 25-12-2019 14:08
Aanbeveling: Ja

Heel tevreden

  • 10Prijs-kwaliteitverhouding
  • 10Levertijd/snelheid
  • 10Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Makkelijk afsluiten online

Verbeterpunten

Nee

Toon details Verberg details
10
Klant
Amsterdam, 17-12-2019 18:01
Aanbeveling: Ja

Klantgericht

  • 10Prijs-kwaliteitverhouding
  • 10Levertijd/snelheid
  • 10Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Nou ik moest wegens ziekte een schade claimen voor een midweek naar Dusseldorf en ik kreeg gisteren een heel aardige medewerker van u aan de telefoon en vandaag was de hele som al overgemaakt! Natuurlijk hoop ik dat ik dit nooit meer hoef te doen maar ik vind uw service fantastisch!

Verbeterpunten

Nee hoor!

Toon details Verberg details
9
Klant
Wageningen, 9-12-2019 17:56
Aanbeveling: Ja

Eenvoudig en snel een verzekering afgesloten met heldere voorwaarden.

  • 7Prijs-kwaliteitverhouding
  • 10Levertijd/snelheid
  • 10Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Eenvoud en snelheid van afsluiten, duidelijkheid omtrent de voorwaarden en dekking.

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
8
Klant
Utrecht, 4-12-2019 03:20
Aanbeveling: Ja

Goede en snelle service

  • 8Prijs-kwaliteitverhouding
  • 8Levertijd/snelheid
  • 8Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Geen dagen werk maar minuten.

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
5
Klant
Lelystad, 21-11-2019 17:15
Aanbeveling: Ja

Geen polis gehad en onduidelijk wanneer het inging

  • 1Prijs-kwaliteitverhouding
  • 5Levertijd/snelheid
  • 3Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Account aanmaken makkelijker maken ipv via de bank

Toon details Verberg details
10
Klant
Zaandam, 20-11-2019 13:21
Aanbeveling: Ja

Nee

  • 9Prijs-kwaliteitverhouding
  • 7Levertijd/snelheid
  • 10Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
10
Theo
Maastricht, 12-11-2019 13:01
Aanbeveling: Ja

Zie hierboven

  • 10Prijs-kwaliteitverhouding
  • 10Levertijd/snelheid
  • 10Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Redelijke premie. Afsluiten ging makkelijk, zonder opmaken van lange, ingewikkelde inventarislijsten.

Verbeterpunten

Heb via de Vereniging Eigen Huis ook de opstal- en WA-verzekering bij jullie afgesloten. Was nog handiger geweest als ik de inboedelverzekering ook via hun had kunnen afsluiten.

Toon details Verberg details
7
Klant
Amersfoort, 12-11-2019 12:15
Aanbeveling: Ja

Goede prijs en snel geregeld

  • 8Prijs-kwaliteitverhouding
  • 9Levertijd/snelheid
  • 6Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

De prijs kwaliteit verhouding en de snelle levering.

Verbeterpunten

De link voor inlog in Mijn Reaal werd na het afsluiten verstuurd (nav internetaanmelding die avond) maar was maar 4 uur geldig. De volgende dag werkte de link niet meer en kreeg ik ook geen nieuwe

Toon details Verberg details
7
Familie
Zaandam, 11-11-2019 17:36
Aanbeveling: Ja

Snel geregeld, duidelijk

  • 7Prijs-kwaliteitverhouding
  • 8Levertijd/snelheid
  • 9Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Alles

Verbeterpunten

Nee

Toon details Verberg details
6
Wb Kaspers
Almere, 23-10-2019 16:42
Aanbeveling: Ja

wel netjes geholpen aan de telefoon

  • 8Prijs-kwaliteitverhouding
  • 8Levertijd/snelheid
  • 8Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

snel af te sluiten

Verbeterpunten

jammer dat ik steeds foutmelding kreeg bij versturen op vrijdag willen aanmelden maar door fout op jullie site maandag moeten bellen om af te sluiten en ging hij dus later in dan moest

Toon details Verberg details
5
R.W.A. Van Riezen
Hoogeveen, 3-10-2019 11:15
Aanbeveling: Nee

Aanmaken van een account en aanvragen verzekering gaat inderdaad supersnel. Het afwerken van mijn schademelding (29 augustus 2019) gaat beduidend minder snel. Reaal heeft bij het bevestigen van mijn schademelding wel netjes vermeld dat er enige achterstand is in de afwikkeling van schadeclaims. Vandaag (19 september 2019) kreeg ik een mail over de voortgang van mijn schademelding. De informatie in de e-mail is tamelijk summier. Iets dat andere beoordelaars eveneens hebben geconstateerd. Vanwege het gebrek aan informatie zat ik met de vraag: hoe nu verder? Daarop heb ik Reaal opgebeld, mijn ervaring tot nu toe is dat de mensen die je dan aan de telefoon krijgt, over het algemeen erg vriendelijk en behulpzaam zijn. Deze keer moest ik echter doorgeschakeld worden naar de schadeafdeling. Tja, toen had ik toch wel een heel andere ervaring. De mevrouw was tamelijk kortaf. Bovendien kreeg ik de indruk dat ze zich niet kon voorstellen dat er ook maar enige onduidelijkheid zou kunnen bestaan over de afwikkelingsvoortgang van de schademelding. Ik kan me voorstellen dat als je de hele dag achter de telefoon zit en van alles en nog wat over schademeldingen moet aanhoren, je voldoende op de hoogte zal zijn van alles omtrent schadeclaims. Voor de meeste particulieren zal dat logischerwijs echter anders zijn. Erg teleurstellend in ieder geval.

  • 10Prijs-kwaliteitverhouding
  • 7Levertijd/snelheid
  • 4Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
2
Roy
Zoetermeer, 26-9-2019 18:15
Aanbeveling: Nee

Echt een bedrijf dat anno 2019 nog steeds niet snapt dat alleen het aanbieden van een product, zonder enige zorg, niet meer kan. Ongeintresseerde medewerkers, verschuilen achter smoesjes en na vele contactmomenten, pas na ruim twee maanden melden dat de schade niet in behandeling genomen kan worden en zoek het verder maar uit! Op de vraag waarom het antwoord ruim twee maanden moest duren, kunnen ze geen antwoord op geven . belachelijk bedrijf!

  • 3Prijs-kwaliteitverhouding
  • 1Levertijd/snelheid
  • 1Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Weinig positiefs te melden over een bedrijf dat nog een klantegerichtheid hanteert van 15 jaar geleden!

Verbeterpunten

Heel snel beseffen dat de klanten de salarissen en rekeningen betalen. Zonder je klanten geen bestaansrecht!

Toon details Verberg details
4
Dreesens
Middelburg, 26-9-2019 09:15
Aanbeveling: Nee

Slecht lang wachten geen oplossingen veel Papierwerk en frustratie

  • 4Prijs-kwaliteitverhouding
  • 4Levertijd/snelheid
  • 4Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Nog nooit ze slecht geholpen , van kastje naar de muur , slecht

Verbeterpunten

Klantvriendelijk zijn ????

Toon details Verberg details
10
M.K.
Zoetermeer, 21-8-2019 12:58
Aanbeveling: Ja

over 2 dagen op vakantie en wordt er aan herinnerd dat ik nog een reisverzekering moet regelen. Ik op zoek en kom uit op een doorlopende reisverzekering van Reaal. Contact opgenomen met de klantenservice en de vriendelijke medewerker heeft mij uitermate goed geadviseerd en zorg voor gedragen dat ik snel verzekerd was en met een gerust hart op vakantie kon gaan. Pfffff dat is geweldig en een zorg minder, voor mijn gevoel was op dat moment mijn vakantie al begonnen. nogmaals bedankt voor de goede en snelle service

  • 10Prijs-kwaliteitverhouding
  • 10Levertijd/snelheid
  • 10Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

over 2 dagen op vakantie en wordt er aan herinnerd dat ik nog een reisverzekering moet regelen. Ik op zoek en kom uit op een doorlopende reisverzekering van Reaal. Contact opgenomen met de klantenservice en de vriendelijke medewerker heeft mij uitermate goed geadviseerd en zorg voor gedragen dat ik snel verzekerd was en met een gerust hart op vakantie kon gaan. Pfffff dat is geweldig en een zorg minder, voor mijn gevoel was op dat moment mijn vakantie al begonnen. nogmaals bedankt voor de goede en snelle service

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
5,9

Dit is het gemiddelde cijfer van alle beoordelingen (821).