Klantbeoordelingen

Lees hier wat onze klanten van ons vinden. Deze reviews verzamelt Kiyoh voor Reaal. Zo weet je zeker dat het echte meningen van onze klanten zijn.

Reaal productreviews

10
I C C Koppelmans
Eindhoven, 14-5-2019 15:25
Aanbeveling: Ja

ben dik tevreden met reaal

  • nvtPrijs-kwaliteitverhouding
  • nvtLevertijd/snelheid
  • nvtDuidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

fijn dat ik verzekert ben voor 100 procent tevreden

Verbeterpunten

heb ik al uitgelegt vind het alleen verveellend dat ik niet kan betalen met internet betalen ik zou nog een mail krijgen hoe ik het wel over kan maken bij mij zit er een slot op mijn rekening nummer omdat er in het verleden kinder van mij geld afgehaalt hebben terwijl ik in het ziekken huis lag B V D i.c.c koppelmans

Toon details Verberg details
1
Judith
Nieuw Vennep, 14-5-2019 13:15
Aanbeveling: Nee

Zee slecht. Ik heb helaas op advies van mijn vorige hypotheekadviseur een woekerpolis afgesloten bij reaal. Helaas hierdoor keurig elke maand premie betaald en blijk nu het grootste deel kwijt te zijn

  • 1Prijs-kwaliteitverhouding
  • nvtLevertijd/snelheid
  • 1Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Geen

Verbeterpunten

Duidelijke informatie geven dat wanneer je een spaarhypotheek afsluit met verzekering je het grootste deel van je geld ‘kwijt’ bent

Toon details Verberg details
5
Peter
B., 14-5-2019 10:15
Aanbeveling: Nee

Na herhaaldelijk verzoek om informatie mbt afkopen polis, duurt het nu ruim 8 weken zonder ook maar enig respons...SLECHT! Dit zou toch net zo snel moeten kunnen als het aangaan van een nieuwe verzekering??

  • nvtPrijs-kwaliteitverhouding
  • 2Levertijd/snelheid
  • 2Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Sneller en duidelijker reageren!

Toon details Verberg details
7
Koen
Kruiningen, 12-5-2019 14:28
Aanbeveling: Ja

Snel online geregeld. Duidelijke persoonlijke informatie na inloggen webpagina "Mijn Reaal".

  • 8Prijs-kwaliteitverhouding
  • 9Levertijd/snelheid
  • 6Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Voldoende mails gekregen na het afsluiten van de verzekering.

Verbeterpunten

Het was niet onmiddellijk duidelijk of het afsluiten van de verzekering nu wel of niet gelukt was. Die specifieke informatie was opzoekbaar, maar dat mag toch wel duidelijker. 1 mailtje waarin staat uw product/verzekering = ... + polisnummer = ... + op naam van = ... + datum polis = ... + overige relevante informatie in 1 oogopslag in 1 mail.

Toon details Verberg details
10
Klant
Sneek, 9-5-2019 19:40
Aanbeveling: Ja

Mooi vlot geregeld!

  • 9Prijs-kwaliteitverhouding
  • 10Levertijd/snelheid
  • 9Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
10
Klant
Daarlerveen, 2-5-2019 07:03
Aanbeveling: Ja

Autoverzekering afsluiten ging goed zoals het hoort en prettige dame aan de telefoon

  • 10Prijs-kwaliteitverhouding
  • 10Levertijd/snelheid
  • 10Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
1
Malaz
Den Haag, 30-4-2019 19:15
Aanbeveling: Ja

Bagger verzekering. Scooter pas anderhalve maand oud. 2400 voor betaald. Werd gestolen en krijg maar 1900 vergoedt. Om van te huilen. Nier eens 1 jaar oud. Ik raad iedereen zwaar af! Bagger verzekering om van te huilen!

  • 1Prijs-kwaliteitverhouding
  • nvtLevertijd/snelheid
  • nvtDuidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Geen

Verbeterpunten

Misschien beter vergoeden. Schandalig hoe weinig ik vergoed kreeg voor mijn scooter. Had de scooter anderhalve maand en werd gestolen. En dan 400 euro in waarde gedaald. Om van te huilen. Ik raad iedereen af re verzekeren bij Reaal.

Toon details Verberg details
8
Klant
Arnhem, 29-4-2019 11:44
Aanbeveling: Ja

Snel en direct geregeld via internet.

  • 8Prijs-kwaliteitverhouding
  • 8Levertijd/snelheid
  • 8Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
8
Astrid
Best, 22-4-2019 19:02
Aanbeveling: Ja

Verzekering afsluiten is snel online geregeld

  • 8Prijs-kwaliteitverhouding
  • 10Levertijd/snelheid
  • 8Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Aanmeldproces verliep snel en soepel, verzekeringspapieren direct ontvangen (wat voor een reisverzekering ideaal is)

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
2
Jan
Noordhoek, 19-4-2019 20:15
Aanbeveling: Nee

Zeer slecht

  • nvtPrijs-kwaliteitverhouding
  • 1Levertijd/snelheid
  • 10Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Afhandeling van afkoopverzoeken duurt echt, echt belachelijk lang!!!!! Automatisering deugt niet of er werken alleen maar klunzen.

Toon details Verberg details
9
Klant
Hengelo Ov, 18-4-2019 17:05
Aanbeveling: Ja

geen

  • 9Prijs-kwaliteitverhouding
  • 7Levertijd/snelheid
  • 8Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
9
Cees
Beverwijk, 11-4-2019 13:55
Aanbeveling: Ja

Prettig te woord gestaan, snel geholpen

  • 9Prijs-kwaliteitverhouding
  • 8Levertijd/snelheid
  • 9Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
9
Jeroen
Utrecht, 9-4-2019 16:04
Aanbeveling: Ja

Prima site & service

  • 9Prijs-kwaliteitverhouding
  • 10Levertijd/snelheid
  • 8Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Kon alles direct afsluiten

Verbeterpunten

Pakketkortingen waren niet erg duidelijk

Toon details Verberg details
10
Patricia
Leidschendam, 8-4-2019 16:19
Aanbeveling: Ja

Super snel afsluiten

  • 10Prijs-kwaliteitverhouding
  • 10Levertijd/snelheid
  • 10Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Mogelijkheid bieden om totaalpakket met andere verzekeringen in een te vergelijken

Toon details Verberg details
8
A. Rietjens
Roermond, 4-4-2019 21:22
Aanbeveling: Ja

snelle manier van regelen

  • 8Prijs-kwaliteitverhouding
  • 8Levertijd/snelheid
  • 8Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
2
Harm Eefting
Groningen, 28-3-2019 17:15
Aanbeveling: Nee

Teleurgesteld?

  • nvtPrijs-kwaliteitverhouding
  • nvtLevertijd/snelheid
  • nvtDuidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik heb nog steeds geen (digitale) polis ontvangen

Toon details Verberg details
10
Frans
Maastricht, 25-3-2019 17:30
Aanbeveling: Ja

Goede informatie. Prima prijs/kwaliteit snel via internet geregeld binnen enkele minuten

  • 10Prijs-kwaliteitverhouding
  • 9Levertijd/snelheid
  • 10Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Duidelijke info, snelle afhandeling.

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
8
Klant
Nijmegen, 18-3-2019 17:15
Aanbeveling: Ja

Goed

  • 8Prijs-kwaliteitverhouding
  • 2Levertijd/snelheid
  • 8Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Dat ik gelijk aangemeld ben bij reaal. Ik ben erg tevreden over reaal, daar ik ook een dier en zorg verzekering heb.

Verbeterpunten

Ik vind het een beetje vreemd dat ik nog geen polis heb ontvangen. Stel er klopt iets niet, kan dat nog gewijzigd worden voordat de polis ingaat. Zou daar graag iemand over willen spreken.

Toon details Verberg details
10
Jan / Jrs Multi-Service
Steyl, 14-3-2019 18:21
Aanbeveling: Ja

makkelijk en snel geregeld.

  • 10Prijs-kwaliteitverhouding
  • 10Levertijd/snelheid
  • 10Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Toon details Verberg details
3
Klant
, 28-2-2019 12:15
Aanbeveling: Nee

slecht

  • 1Prijs-kwaliteitverhouding
  • 5Levertijd/snelheid
  • 3Duidelijkheid geboden informatie

Pluspunten

afsluiting rechtsbijstandpolis goed afgesloten, geen klachten. Helaas is er geen gehoor gegeven aan het annuleren van de nieuwe rechtsbijstandverzekering. E mail van opzegging door mij blijkbaar niet gelezen

Verbeterpunten

telefonisch slecht bereikbaar. doorsturen van de ene afdeling naar de andere.

Toon details Verberg details
7,6

Dit is het gemiddelde cijfer van alle beoordelingen (787).